Fundraiseren er slut. Jeg vender snarest tilbage med resultatet og kontakter vinderen.

Tusinde tak for alle Jeres bidrag.


Hjælp Gaza og få chancen for at få taget et unikt portrætfoto 

Som alle har hørt, er der igen uroligheder i Gaza. Giv et bidrag til hjælpearbejdet og få muligheden for at få taget et unik portræt på gammeldags manér.

Siden Israel d. 8. juli angreb Gaza-striben er over 1.300 palæstinensere døde - heraf er ca 75% civile. Circa 1/3 af de civile ofre er børn. Skoler og hospitaler står for skud og situationen i området er mere end almindelig desperat.

Der er et kæmpe behov for nødhjælp og både Røde Kors, Læger Uden Grænser og andre arbejder allerede på at forbedre situationen for både sårede og folk på flugt. 

Det står alle frit for at give et bidrag til arbejdet og der er brug for det. Skulle du alligevel have brug for det sidste, venlige puf i ryggen, så kommer her lidt ekstra lokkemad; hvis du sender et bidrag til arbejdet og giver mig besked efterfølgende, så trækker jeg lod om en privat og helt unik fotoseance for dig eller din familie. 

 

Gammeldags fotografi

Jeg fotograferer med en meget gammel teknik, populært kaldet 'wet plate collodion' eller våd kollodion. Resultatet kaldes oftes for tintypes (se eksempler her). Kært barn, mange navne. Det er en helt unik og langsommelig proces fra 1851, som ikke engang udføres af en håndfuld herhjemme. Billederne ligner populært sagt noget fra gamle dage, primært fordi teknikken er helt den samme. Det involverer lige dele æter, glas og tålmodighed.

Resultatet af seancen er et foto på 20x25 cm på glas eller aluminium. Selve originalen tager du med hjem umiddelbart efter fotograferingen. Så er den julegave hjemme.

Det er min erfaring, at også selve fotograferingen er en meget speciel oplevelse. Se eventuelt videoen i bunden af siden her. 

Neden for ses et par billeder jeg har taget.